Social Works 2022’de neler yaptı?

2022. Her yılın sonunda bir önceki yıl neler yaptık diye baktığımızda önce bir “vay be” çıkıyor ağzımızdan. Ne kadar çok şey oldu?

Önce şu cümleyi ağız dolusu kurmanın mutluluğunu bir kez daha yaşayalım: Sürekli çalıştığımız, içerik yönetimi ve danışmanlığı hizmeti verdiğimiz tüm müşterilerimizle çalışmaya devam ettiğimiz bir yıl oldu 2022. Yine.

Aramıza  Artaş Endüstriyel ve  BİTÜDER de katıldı. Suyun yeniden kullanımının ve su yalıtımının önemi konusunda okumak, bilgilenmek, üretmek, yayınlamak hepimize çok iyi hissettirdi.

Bu yıl da müşterilerimiz için onlarca #videoiçerik  hazırladık. Sadece B2B’lerle çalışmayı seçmiş bir ajans olduğumuz için her video içeriğin apayrı bir hikayesi var bizim adımıza ama bazıları daha özel oluyor elbette.

Mesela PERI Global için PERI Türkiye organizasyonuyla İzmir’de FOLKART projesinde, Dünya’da ilk kez bu projede kullanılan özel bir ürünle ilgili hazırladığımız bu  #testimonials, henüz tamamlanmamış bir inşaatın 37. katında çekim ve röportajlar yapmamızı gerektirmesi nedeniyle yılın en heyecan verici videosu sayılabilir bizim adımıza.


Bizim alamet-i farikalarımızdan sayabileceğimiz, müşterilerimizin ihtiyaçları için doğru işbirlikleri kurma ve yönetme yeteneğimiz sayesinde yapı malzemeleri üreten bir müşterimizin Azerbaycan ve Türki Cumhuriyetler’de dijital reklamlar sayesinde başardıklarının bir parçası olmak da son derece keyifliydi.

Ama bu sene galiba gözbebeğimiz Sartonet Bilgi Akademisi oldu. Paylaştığınız kadar değerlisiniz . Muhtemelen müşterilerimizin bizden hemen her toplantıda duyduğu bu cümlenin vücut bulmuş hali oldu bu akademi. Alman biyoteknoloji devi Sartorius’un Türkiye yetkilisi Sartonet’in ilaç endüstrisini bilgilendirmek amacıyla hayata geçirdiği Sartonet Bilgi Akademisi’ni  websitesinden videolarına kadar ilmek ilmek ördük diyebiliriz.

Hibrit bir eğitim akademisi olan bu çok değerli organizasyonda oldukça spesifik konularda- “Likit İlaç Üretiminde Filtre Validasyonu” kadar spesifik- eğitimler alan katılımcıların geri bildirimlerini dinlediğimizde tüm ekiple birlikte bizim de yorgunluğumuzdan eser kalmadı elbette.


Bu yıl içimizde, aklımızda uhde kalan tek iş Bir Problem Var oldu. Küresel iklim değişikliği ile mücadelede bir fayda sağlayabilmek adına yola çıktığımız bu proje 2023’ün ikinci yarısını bekliyor.

Biz sadece bir video içerik ajansı olmadığımız için klasik bir showreel hazırlamak yerine böyle not düşmek istedik 2022’yi.

Burada yer veremediğimiz müşterilerimiz bize çok kızacaktır da muhtemelen 🙂 2023’ü de onlardan örneklerle anlatma sözüyle bitirelim o halde.

Social Works herkese iyi bir yıl diler.

Biz global doğrularla Türkiye’de ve Dünya’da rekabet etmeyi tercih eden, özellikle küresel ısınma, sosyal adaletsizlikler, enerji verimliliği gibi konularda sözü olan tüm B2B’lerin tüm iletişim ihtiyaçları için buradayız.

info@socialworks.tv